A(N)IOS Ouderengeneeskunde

Wordt jij de nieuwe A(N)IOS Ouderengeneeskunde (28-36 uur) bij KwadrantGroep?

Ben je basisarts en op zoek naar werk in de ouderenzorg? Wij hebben, per 1 september 2018, de ideale baan voor je! Ook is er de mogelijkheid om in september 2018 of september 2019 te starten met de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde.

Over de functie
Als Arts (Niet) In Opleiding tot Specialist [A(N)IOS] werk je binnen één (of meerdere) van onze verpleeghuis locaties in de mooie provincie Friesland, onder supervisie van een Specialist Ouderengeneeskunde. Je bent verantwoordelijk voor het verlenen van medische zorg aan kwetsbare ouderen en voert gediagnostiseerde behandelingen uit. Je maakt deel uit van de vakgroep Specialisten Ouderengeneeskunde/Verpleegkundig Specialisten, die bestaat uit 11 Specialisten Ouderengeneeskunde, 3 verpleegkundig Specialisten en 1 of meer A(N)IOS. Daarnaast maak je deel uit van de KG Behandelteams, waarin je multidisciplinair samenwerkt met verschillende professionals en actief meedenkt over innovaties. Ook lever je en een inhoudelijke bijdrage aan deskundigheidsbevordering, geef je aanwijzingen aan en zoekt afstemming met verpleegkundigen en verzorgenden met betrekking tot de behandeling van de vastgestelde klachten of aandoeningen.

Jouw profiel

  • Je hebt een afgeronde opleiding geneeskunde en bent BIG geregistreerd;
  • Je hebt aantoonbare belangstelling voor en feeling met ouderengeneeskunde;
  • Je hebt een sterk analytisch vermogen, bent besluitvaardig, gedreven en resultaatgericht;
  • Je bent leergierig en gemotiveerd om jezelf verder te ontwikkelen;
  • Bovenal ben je een prettige collega die het een uitdaging vindt om in samenwerking met collega’s het vak ouderengeneeskunde vorm te geven;
  • In bezit van rijbewijs.

Over ons
De KwadrantGroep is een sterke netwerkpartner in de zorg. Wij bieden een totaalpakket aan ouderenzorg, zoveel mogelijk in de eigen omgeving van de cliënt en in samenwerking met lokale organisaties en de gemeenschap. Dat is voor ons de kracht van de verbinding. De KwadrantGroep bestaat uit sterke merken; de zorgbedrijven Elkander, De Friese Wouden, Palet, KwadrantGroep Huishoudelijke Hulp, Zorgmaatwerk (ambulante GGZ) en servicepakket PluZ.

Wij zijn er voor alle inwoners in wijken en dorpen die zorg en ondersteuning nodig hebben. Dit doen we door een totaalpakket aan zorg te bieden; van huishoudelijke hulp tot complexe zorg thuis, van zorg in onze locaties tot specialistische behandeling, zodat mensen zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen.
De KwadrantGroep is een aantrekkelijke werkgever, onze professionals krijgen alle ruimte zichzelf te ontplooien.

Het KG Behandelteam
Het KwadrantGroep Behandelteam bestaat uit 6 multidisciplinaire teams. De behandelaars van Palet, De Friese Wouden en Elkander zijn volledig gespecialiseerd in complexe problematiek en ziektes op sociaal, psychisch en lichamelijk gebied bij ouderen en chronisch zieken. Behandelaars doen Advies, Behandeling, Consult & Diagnose, ook in de thuissituatie en werken samen in Multidisciplinaire behandelteams. Bij elke behandeling staat de sociale benadering centraal: niet alleen om de aandoening of ziekte heeft onze aandacht nodig, maar ook de gevolgen die de ziekte of aandoening heeft op het sociale leven en welbevinden van de cliënt.

De behandelteams werken nauw samen met o.a. (wijk)verpleegkundigen, verzorgenden en huisartsen om zo de kwaliteit van leven en de zelfredzaamheid van de cliënten te bevorderen, zowel intra- als in toenemende mate ook extramuraal. Daarbij is het gezamenlijke doel: cliënten op een verantwoorde wijze zo lang mogelijk thuis te laten wonen of als dat niet (meer) lukt, zo zelfstandig en plezierig mogelijk wonen in ons verpleeg-en verzorgingshuis.

Ons aanbod
Je komt bij ons in dienst als A(N)IOS, met arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT. Bij interesse in de vervolgopleiding Specialist Ouderengeneeskunde, dan zal de sollicitatie verlopen via de opleider Gerion. Wij kunnen hierin mogelijk een bemiddelende rol vervullen. Als KwadrantGroep zullen wij als (stage)opleider fungeren. Tijdens de opleiding, die drie jaar duurt, ben je in dienst bij SBOH, en wordt je bij ons gedetacheerd. Je arbeidsvoorwaarden tijdens de opleiding zijn conform de cao SBOH.

Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer dan online op deze vacature via onderstaande button en stuurjouw motivatiebrief met je CV mee. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op voor een eerste gesprek.

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Theresia Miedema, Specialist Ouderengeneeskunde en Kaderarts Geriatrische Revalidatie op telefoonnummer 0511 467 558. Je kunt ook contact opnemen met Irene Barends, directeur KG Behandelteam/Zorgmaatwerk op telefoonnummer 06 500 068 44.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Nu solliciteren