Administrateur Zorgfacturatie

Ben jij onze nieuwe financiële/zorgadministratieve collega?

KwadrantGroep zoekt een Administrateur Zorgfacturatie

Per 1 april 2018 ontstaat de vacature van Administrateur Zorgfacturatievoor gemiddeld 28 uur in de week.

Over de functie
Als Administrateur voer je de regie over een meer gespecialiseerde administratie. Je verricht vaktechnische administratieve en controle werkzaamheden op het gebied van facturatie van zorgproducten, lost gesignaleerde knelpunten in systemen en processen op en maakt complexe berekeningen. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van diverse interne en externe verantwoordingen o.a. WMO verklaringen, productiemonitoren zorgverzekeraars. Je onderhoudt contacten met externe partijen als het zorgkantoor, zorgverzekeraars en gemeenten en met interne partijen als Control, Financiële Administratie, Zorgverkoop, Functioneel Beheer etc.. Je neemt deel aan het Kenniscentrum en projecten. Je vertaalt wijzigingen in wet- en regelgeving en in contractafspraken naar processen en procedures voor interne stakeholders.
De Administrateur ontvangt hiërarchisch leiding van de Manager Financiële Administratie en Zorgfinanciering en kan functionele aanwijzingen geven aan de (zorg-)administratief medewerkers.

Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van HBO werk- en denkniveau, aantoonbaar met een HBO-opleiding op financieel/zorgadministratief gebied;
  • Je beschikt over relevante werkervaring bij een zorginstelling, bij voorkeur meerdere jaren in de ouderenzorg en bent bekend met de financieringsstromen binnen een zorginstelling;
  • Doordat je een initiatiefnemer bent kun je goed inspelen op wijzigende richtlijnen en wetgeving;
  • Je signaleert verbetermogelijkheden en initieert oplossingen;
  • Je bent flexibel inzetbaar, kan goed samenwerken, kan situationeel coachen, motiveren en werkt klantgericht;
  • Je bent integer, kritisch, hulpvaardig, volhardend, toont flexibiliteit en hebt overtuigingskracht;
  • Nauwkeurigheid is een absolute ‘must’ en je mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid zijn uitstekend.

Over ons
KwadrantGroep biedt in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging en specialistische zorg. Thuis of in één van onze woonzorgcentra. We werken in zelforganiserende teams onder regie van onze cliënten. We trekken hierbij samen op met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals, maar ook met lokale netwerkorganisaties. We vinden het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in wijken en dorpen.

De Centrale Diensten ondersteunen de zorgorganisatie. Wij leveren bijvoorbeeld diensten als administratie, IT, facilitair en communicatie. Het is onze missie om door goede en efficiënte diensten onze zorgprofessionals te “ontzorgen”.

Ons aanbod
Wij bieden je een boeiende functie in een ambitieus team, met volop ruimte voor je eigen ontwikkeling. Daarnaast bieden we uitstekende opleidingsmogelijkheden en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in FWG 50. De cao VVT is van toepassing. De functie is voor onbepaalde tijd.

Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer dan vóór 26 maart 2018online op deze vacature via onderstaande button en stuur je motivatiebrief en je CV mee.

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Binnie Damstra, Manager Financiële Administratie en Zorgadministratie, op telefoonnummer 06 533 894 90.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren