Administrateur

Ben jij onze nieuwe financiële collega?

KwadrantGroep zoekt een Administrateur

Per 1 december 2017 ontstaat de vacature van Administrateurvoor gemiddeld 32-36 uur in de week.

Over de functie
Als Administrateur voer je de regie over een meer gespecialiseerde administratie. Je verricht vaktechnische administratieve werkzaamheden, verzorgt belastingaangiften, lost gesignaleerde knelpunten in systemen en processen op en maakt complexe berekeningen. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van diverse interne en externe verantwoordingen o.a. jaarrekeningen. Je onderhoudt contacten met externe partijen, als de controlerend accountant en banken. En je neemt deel aan projecten.

De Administrateur ontvangt hiërarchisch leiding van de Teamleider Financiële Administratie en Zorgadministratie en kan functionele aanwijzingen geven aan de administratief medewerkers.

Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van Hbo werk- en denkniveau, aantoonbaar met een Hbo-opleiding op financieel gebied;
  • Je beschikt over relevante werkervaring bij een zorginstelling, bij voorkeur meerdere jaren in de ouderenzorg en bent bekend met de financieringsstromen binnen een zorginstelling;
  • Doordat je een initiatiefnemer bent kun je goed inspelen op wijzigende richtlijnen en wetgeving;
  • Je signaleert verbetermogelijkheden en initieert oplossingen;
  • Je bent integer, kritisch, hulpvaardig, volhardend, toont flexibiliteiten hebt overtuigingskracht;
  • Nauwkeurigheid is een absolute ‘must’ en je mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid zijn uitstekend.

Over ons
KwadrantGroep biedt in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging en specialistische zorg. Thuis of in één van onze woonzorgcentra. We werken in zelforganiserende teams onder regie van onze cliënten. We trekken hierbij samen op met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals, maar ook met lokale netwerkorganisaties. We vinden het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in wijken en dorpen.

De Centrale Diensten ondersteunen de zorgorganisatie. Wij leveren bijvoorbeeld diensten als administratie, IT, facilitair en communicatie. Het is onze missie om door goede en efficiënte diensten onze zorgprofessionals te “ontzorgen”.

Ons aanbod
Wij bieden je een boeiende functie in een ambitieus team, met volop ruimte voor je eigen ontwikkeling. Daarnaast bieden we uitstekende opleidingsmogelijkheden en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in FWG 50. De cao VVT is van toepassing. De functie is in eerste instantie voor 13 maanden, met de mogelijkheid van verlenging en een vast contract.

Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer dan vóórvrijdag 20 oktober online op deze vacature via onderstaande button en stuur je motivatiebrief en je CV mee.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op dinsdag 24 oktober en woensdag 25 oktober en we gaan ervan uit dat je als kandidaat op een van deze dagen beschikbaar bent voor een evt. gesprek.

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Binnie Damstra, Teamleider Financiële Administratie en Zorgadministratie, op telefoonnummer 06 533 894 90.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren