Accountmanager Zorgverkoop

Ben jij onze nieuwe ‘ijzersterke’ onderhandelaar?

De KwadrantGroep is op zoek naar een Accountmanager Zorgverkoop (36 uur).

Over de functie
De Accountmanager Zorgverkoop is dé sleutelfiguur van de KwadrantGroep m.b.t. de zorgcontractering. Als Accountmanager Zorgverkoop ben je verantwoordelijk voor de zorgcontractering rondom de zorgverkoop van de KwadrantGroep zowel Wlz, Zvw als Wmo (m.u.v. Wmo huishoudelijke hulp). Je coördineert de wijze waarop allianties worden aangegaan en onderhouden in dit kader. Je vertegenwoordigt de KwadrantGroep bij verkoopgesprekken. Duurzaam relatiebeheer met o.a. de zorgverzekeraars behoort tot jouw kernopdracht. Je bent gefocust op het signaleren van kansen voor de KwadrantGroep op het gebied van zorgverkoop en profilering. Hierover adviseer je de Raad van Bestuur.

Jouw profiel

  • Je hebt een academische opleiding afgerond in de richting bedrijfskunde, gezondheidswetenschappen of vergelijkbaar.
  • Je beschikt over actuele kennis van de financiering van de ouderenzorg en van de relevante wet/ en regelgeving.
  • Je hebt kennis van zorgverkoop en alles wat daarbij komt kijken.
  • Je hebt goed gevoel voor bestuurlijke en politieke verhoudingen en belangenverschillen.
  • Je bent een enthousiaste netwerker en verbinder, zowel extern als intern.
  • Je bent ijzersterk in het onderhandelen met diverse partijen.
  • Je weet mensen te stimuleren, aan te sturen en te motiveren en je weet als geen ander dat goede zorgverkoop alleen tot stand komt in nauwe samenwerking met sleutelfunctionarissen binnen de KwadrantGroep.

Over ons
De KwadrantGroep is een sterke netwerkpartner in de zorg. Wij bieden een totaalpakket aan ouderenzorg, zoveel mogelijk in de eigen omgeving van de cliënt en in samenwerking met lokale organisaties en de gemeenschap. Dat is voor ons de kracht van verbinding.

De KwadrantGroep bestaat uit sterke merken: de zorgbedrijven Elkander, De Friese Wouden, Palet, KwadrantGroep Huishoudelijke Hulp, Zorgmaatwerk (ambulante GGZ) en servicepakket PluZ.
Wij zijn er voor inwoners in wijken en dorpen die zorg en ondersteuning nodig hebben. Dit doen we door een totaalpakket aan zorg te bieden: van huishoudelijke hulp tot complexe zorg thuis, van zorg in onze locaties tot specialistische behandeling, zodat mensen zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen.
De KwadrantGroep is een aantrekkelijke werkgever, onze professionals krijgen alle ruimte zichzelf te ontplooien.

Ons aanbod
Wij bieden een leuke uitdagende baan in het prachtige Friesland. Een boeiende functie in een dynamische omgeving met volop ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. De functie wordt ingeschaald conform de cao VVT.

Interesse
Solliciteer dan vóór 23 juni 2018online op deze vacature via onderstaande button en stuur je CV en motivatiebrief mee.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op donderdag 28 juni 2018 tussen 14.00 – 17.00 uur.

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Jan Maarten Nuijens, voorzitter Raad van Bestuur, via het Bestuurssecretariaat op telefoonnummer 088 512 00 65.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren